läsvärt - är det verkligen värt?

Vill säga att jag är otroligt less på vissa saker med bloggar. Taskiga kommentarer som är anonyma! Det är inte mycket som gör mig frustrerad, men av de saker som gör det är just anonyma, elaka kommentarer! Har svårt att förstå vad meningen med att trycka ner någon är? Det tjänar ingen på, varken den som trycker ner, blir nedtryckt eller någon annan. Har ni några elaka kommentarer, behåll dom för er själva. Hela världen vill inte veta vad ni tycker. Okej? Fattar inte hur låg man kan vara som kommenterar just anonymt då heller? Betyder det att man inte står för sin åsikt? Beror det på osäkerhet eller avundsjuka? Även fast man får så himla många fina kommentarer, så är det dom elaka som man kommer ihåg mest. Det är dom som lämnar spår. Hoppas att ni kan tänka er för innan ni lämnar en kommentar!

Och nu menar jag inte till mig, utan i allmänhet, till alla
. För som tur är så har jag inte fått så många elaka kommentarer. Tänker inte heller hota med polisanmälning eller något sådant. Utan jag ber er och avråder er till detta. Tänk efter ifall det är värt det? Är det meningen att såra? Och ifall ni vill kommentera något mindre bra, så kan ni säga det irl till personen i fråga. Eller ge konstruktiv kritik. För det är en STOR skillnad på konstruktiv kritik och elaka kommentarer. Hoppas ni förstår mig eller fattar åtminstone vinken?

Till er som skriver fina kommentarer; Jag vet inte vad jag ska säga annat än tack, hittar inga andra ord. Ni bidrar till bättre, trevligare bloggar. Med mer uppdateringar. Det betyder så himla mycket när man får en fin kommentar, det kan göra ens dag! Och jag är nog inte ensam med att uppsaktta era fina kommentarer!

denna tycker jag om:)

Foto: Jag Modell: Pauline Assistent: Thyra Redigering: Fanny

it don't matter if youre black or withe.

Haha, tyckte rubriken blev rolig till inlägget.Hade sovmorgon imorse, och vem älskar inte sovmornar? Det gör jag i alla fall! Blev glad imorse då jag tittade ut igenom fönstret och såg att marken var en aning snötäckt, trevligt. På väg hem plaskade jag i vattenpölar och slask i regnet. Mindre trevligt. Försökte se saken på den ljusa sidan och tänkte att mina converse skulle bli vitare. Men jo tjena, vita blev dom då inte... Haha;)

improvisation

Foto: Jag  Modell: Paue Assistent: Thyra Redigering: Fanny
-
Jag tycker alltid att det är lika svårt och bestämma vilken bild jag ska lägga in först, haha. Det är några bilder som är klara nu. Fem stycken om jag ska vara precis. Vi hade inget speciellt tema denna gång, utan vi improviserade. Blev rätt bra ändå skulle jag tro:)

tog en mysig bild vid middagen


söta tjejer på skyldsöndag

Detta är två otroligt fina tjejer som jag träffade idag på skyltsöndag. Kunde inte låta bli att ta en bild på dom. Mer vimmel bilder kan ni se här. Har frusit av mig både händerna, fötterna och näsan idag. Så kallt var det! Så nu sitter jag med morgonrock och tofflor! Ska jag stoppa näsan i NO boken och göra upp ekonomin med mamma. Vi hörs.

första advent

Bilden har egentligen inget med inlägget att göra. Tog det på alla helgon. Men ljus och första advent har någon koppling, right? Sitter nu och tittar runt på objektiv, blixtar och dylikt. Måste ta och bestämma mig snart. Har sån beslutsångest. Under dagen ska jag bege mig in till stan för att vimmelfota. Det är ju både första advent och skyltsöndag idag! Frågan är vars snön har tagit vägen? Den är som bortsprungen...

vore evigt tacksam

Det verkar som om det är en del fotokunniga som läser mig blogg. Och då har jag några frågor, som jag mer än gärna skulle vilja ha svar på! Funderar ju på att införskaffa mig en Canon EOS 50D. En vettig kamera är det säkert. Men har bara tänkt att köpa kamerahuset. Då är frågan vad jag ska köpa för objektiv. Vill framför allt ha ett objektiv med bra skärpa och bakgrundsoskärpa till portättfotografering. Men att det funkar som ett allaround objektiv också vore ett +. Får kosta kring 4000 kanske lite mer. Hör gärna av er med förslag! Vore evigt tacksam!
-
PS: Har redan ett Canon EF 50mm f/1.8 II

Warm my shoulders and relieve my pain




Josuha Radins
låtar pumpar ur mina högtalare. Varje gång jag lyssnar på hans låtar så känner jag mig alldeles ny kär. Man får en kittlande känsla i magen som gör så att man skiner upp i ett leende. Så mitt tips: Lyssna på låten! Ni blir nog inte besvikna.


behind the scene från idag


Bilden är en behind the scene från dagen. Sitter och tittar igenom lite bilder på Pauline från idag. Jag tror jag fick en del riktigt fina. Vi får tacka Thyra för det fina ljuset på bilderna som ni får se lite senare:)

detaljbild

detaljbild som jag tog i morse innan jag sprang till bussen.

Har knappt skrivit något idag. Utan har varit och fotat med Paue och Thyra. Det var kul, men kallt. Oj, så kallt det var! Det blev massor med bilder. Har ätit hos thyra, nu sitter vi och myser på och spelar monopol. Trevligt är det! Bilder kommer senare. Ha det bäst.


från arkivet

Foto: Jag  Modell: Paue
-
Bilderna ovan fick pryda detta inlägg eftersom jag ska fota Paue under dagen! Bilderna tog jag i höstas, och det är på tiden att vi styr upp något igen tycker jag:) Gillar bokeh effekten på första bilden och hennes äkta skratt på den andra. Nu ska jag börja fixa mig och packa ihop lite saker, så hörs vi senare!

hoppar ner i sängen

Hittade en himla mysig bild från Turkiet på mig, min bror(i blondt) och våra kusiner! Här har min mamma verkligen fångat ögonblicket!

Bilden visar ganska bra hur otroligt glad jag är just nu. På sistone har det blivit ganska många inlägg där jag skrivit om hur glad jag är. Men det känns som om jag har ett ''flow'' i livet just nu. Har så underbara vänner och familj! Kvällen spenderades på Pan discot. Det var rätt kul. Bortsett från att man inte kunde så många av låtarna de spelade, tråkigt. Igår(eftersom klockan är över 12) så hade jag över 800 besökare. Jag blir så glad även om det bara är några enstaka lagt ner tid till att sitta och läsa det jag skrivit. Så jag är återigen väldigt glad för det!
-
Huvudet värker, magen kurrar, men sängen lockar. Ska bokstavligt talat HOPPA ner i sängen nu. Efter jag sprungit ner och stoppat i mig något, såklart. Haha, godnatt!

jag drar, vad gör du?

Dåliga webcam bilder.

Oj, har haft 468 läsare redan nu! Känns riktigt kul! Jag blir så glad att det är många som går in och är nyfikna på min blogg, det ger mig så otroligt mycket. Är ny duschat och färdig sminkad. Så nu dar jag. Ha en underbar fredagskväll allihopa!

13-åring tjej är så himla glad!

printscreenad bild från norran.

Här kan ni läsa Emmas repotage om mig. (Klicka på ordet här för att komma till intervjuen)

I HAVE SO MANY REASONS TO BE HAPPY

Tänk vad kul att jag får vara glad nästan jämt!!
Alldeles nyss så ringde en tjej från norran och intervjuade mig. En intervju med mig kommer snart att läggas upp på norrans hemsida, och möjligtvis(kanske!) läggas in i tidningen imorgon. Så imorgon bitti får ni bläddra igenom tidningen och se om ni hittar något! Shit vad roligt!!

favorit från fotosessionen

Foto: Jag  Modell: Martine Assistent: Thyra Redigering: Fanny
.
Nu är menyn tillbaka. Tack vare Fannys höga iq, haha! Bilden ovan är en av favoriterna från den halvt misslyckade sessionen med Martine. Trots alla motgångar vi fick under fotograferingen så blev resultatet helt ok ändå tycker jag:) Och Martine är nästan för söt!

eran önskan är min lag

Eran önskan är min lag. Såhär såg jag alltså ut idag. Skorna kommer från Scorett och tröjan från Mica. Blogg.se verkar inte vilja sammarbeta. Bilder går inte att lägga upp(knappt), inget går att centrera, det går varken att skriva med fet eller kursiv text. Eftersom menyn har försvunnit? Aja, är då tillbaka till verkligheten från igår. Har ingen aning vad jag ska välja är riktigt sugen dock på en Canon eos 50d somsagt. Men det återstår att se. Sen måste jag tacka - tänk att man blir så glad av bara några meningar. TACK OCH PUSSS

REN OCH SKÄR LYCKA, KLICKA PÅ LÄNKEN!!!!!

Just nu är det så otroligt svårt för mitt att fatta det är sant. Min brorsa har nypit mig några gånger. Men det känns som om jag fortfarande drömmer. Är så himla glad så jag vet inte vad. Det här är UNDEBART. Helt underbart. Tänk alla bloggare som var med, sedan vinner lilla jag? Nu vet jag, jag drömmer. Klicka på länken så händer något alldeles himmelskt!http://www.dustinhome.se/dp_2166.aspxcsref%3DUtskickhome091109_TavlingLink


hemlighetsfullt leende

Foto: Jag  Modell: Martine Assistent: Thyra Redigering: Fanny

-
Hoppas att ni inte lessnar på bilderna på Martine? Denna ligger varmt om hjärtat. Tycker om hennes blick och hennes leende. Men säg, vad är inte underbart med henne? Sedan finns det en bild kvar, som jag älskar! Den är Martine riktigt fin på! Nu blir ni nyfikna va;)? Ifall ni är snälla får ni se den imorgon! Skriver deckare förfullt... Måste börja avsluta känner jag.

någon konstig anledning

Foto: Jag  Modell: Martine Assistent: Thyra Redigering: Fanny

-
Eftersom jag är så glad(av någon anledning?) så får ni en bild på världens kanske enda och sötaste Martine Wikberg! Annat än söt är hon då inte! Sitter nu och tittar på tv3play och tittar på svenska hollywood fruar, underhållande är vad det är.

parodi

Haha, tyckte det blev en ganska rolig bild. Som tagen ur en parodi av någon skräckfilm, haha;)

Har hunnit vara irriterad, glad, arg, flummig, koncentrerad, okoncentrerad, allvarlig, oseriös och åter igen glad under dagen. Haha, humörsvängingar, skämt osido. Men hade ni varit med på mina ------ lektioner, så hade ni också varit arga och irriterade kan jag lova. Fanny blev sjuk av svinars sprutan. Vilka har tagit den? Hur gick det? Tänker ni ta den? Själv ser jag ingen anledning i att ta den, så jag hoppar nog över det.

martine

Foto: Jag  Modell: Martine Assistent: Thyra

happy moments are the one we share

Oj, shit. Sånt här gör mig så himla glad! Och tack till alla era jättefina kommentarer!
Ska fortsätta titta på UglyBetty nu, sedan ofcurse DESPRET;)

alla älskar videoinlägg, den här bjuder jag på!!!

Haha, okej, allvarligt, det känns jättedumt att sitta och prata med sig själv. Och som Mette säger, skratta åt sig själv:O Haha, den bjuder jag på i alla fall! Tack för tips i föregående inlägg!

uppskattas ifall du läste och lämnade en kommetar!


Nu får detta ta och bli ett ordentligt inlägg. Känns som om jag inte haft det på länge. Utan själv tycker jag att min blogg har blivit otroligt mycket tråkigare. Varför vet jag inte, har nog slut insperation. Blogglusten finns där, men jag har som inget speciellt att blogga om. Min vardag, visst. Men den vill nog ingen läsa om? Sedan bilderna jag tar, portätt bilder alltså. Har nog miljonersmiljarders sånna. Från långt tillbaka. Saken är bara den att mitt photoshop har ballat ur totalt. Förr redigerade jag aldrig mina bilder. Men att skärpa upp ögonen på bilder, gör så otroligt mycket med hela bilden! Den delen har Fanny ställt upp med på senaste tiden. Är så himla glad för det! Vet inte riktigt vad jag hade gjort utan henne. Kommer nog inte ha tillgång till ett eget photoshop förrän i jul. Det står högst på önskelistan. Har faktiskt två photoshop på den här datorn. Inget funkar, känns så himla tråkigt.
.
Mina läsare har sjunkit mer än någonsin nu. Det förstår jag själv, då min blogg inte längre är så värst intressant. Känns bara så otroligt konstigt, då jag alltid har så himla kul och är med om massor med roliga saker. Sen så resulterar det en tråkigt blogg. Måste få säga att jag är så glad för er ynka läsare som ändå går in på min blogg varje dag. Får tacka er, för det är ni som håller mig kvar på bloggen. Gör så att jag orkar gå in och skriva ett inlägg varje dag. Måste ursäkta, sedan skärpa mig.
.
Men jag tycker att alla ni som tycker om min blogg (ifall det nu finns sånna) kan kommentera det här inlägget. Berätta vad som är bra/dåligt med min blogg. Ifall det är något som jag borde sluta skriva om, eller om något är speciellt bra. Eller kanske varför ni läser just min blogg, vad får er att stanna tex? Skriv några rader. Det skulle uppskattas en hel del!!

green grass

Gjorde bort två prov idag, det var oerhört skönt! Nu står bara NO prov och deckare inlämning kvar på schemat. Vet inte än hur planerna ser ut för ikväll, blir kanske att fara på hockeyn. Men nja, återstår att se.

when the stars go blue.

Såhär fin var himmelen imorse när jag vaknade. Okej nog för att jag vaknade kl 12.. Var alltså hemma från skolan idag, är rätt omtumlande att få hjärnskakning. Sedan tar det på huvudet och krafterna en del. Har tagit hand om mig själv idag och jag har hunnit med att sova i 13timmar. Under kvällen har jag pluggat, har alltså två prov imorgon, känns mindre bra. Känner mig inte riktigt säker på något av dom heller.. Önska mig lycka till, kan behövas.

aw

Igår kväll så var vi och firade min kusin Niklas, som fyllde år. Titta älsklingen ovan som dom skaffat! Som en liten rävunge! Hon får mitt hjärta att smälta. Kanske en av världens gulligaste hund. Sen så fotade jag deras sköldpadda också, haha;)

today i'm wearing a ponnytail

huvudet värker. men nu DRAR jag.

haha


älskar ögonen

slänger in en bild på snygga Amanda från nån helg sedan. vi får tacka fanny för fin redigering!
och photo by me, såklart.

godmorgon världen,

blir lika glad varje morgon då jag vaknar med sol i rummet, det är så mysigt. har städat. idag ska jag ta det lugnt, ta itu med lite saker som jag borde gjort för länge sen. vi hörs

hangover

Under kvällen. Eller ska jag säga igår kväll eftersom klockan är över 12 nu. Men i alla fall. Har bara varit hemma och tagit det lugnt. Behövdes nog efter en hjärnskakning... Har tittat igenom skolkatalogen från japan och lagt till massa kompisar från japan på facebook! Känns jättekul att få prata med dom igen, det var alldeles för länge sedan! Under sommaren ska jag förmodligen ner och hälsa på en ''japankompis'' i göteborg, vore jättekul! Har något sett baksmällan? Jag och pappa tittade på den ikväll, och den var riktigt rolig faktiskt:) Nu lockar sängen och lite sömn, godnatt

första bilden

Foto: Jag  Modell: Martine Assistent: Thyra Redigering: Fanny

älskade pappa

bild från turkiet i sept. då vi provade parasailing:)

Dustinhome

Läste om en grym tävling med Dustinhome. Den är så grym så jag har inget val, jag måste vara med! Chansen att jag vinner kanske inte är så stor. Men chansen finns. Varför jag ska vinna är för att jag har ett stort foto intresse och trivs som handen i hansken både framför och bakom kameran! Tyvärr är min utrustning inget vidare. Synd tycker jag. Ifall jag skulle få en bättre utrustning skulle jag kunna ta mina bilder till helt nya nivåer. Jag är endast 13år. Och en dag skulle jag vilja bli frilands fotograf. Det är en dröm som jag har, ett mål, något jag siktar på. Och drömmar dom är fantastiska, drömmar är underbara, tänk ifall jag skulle kunna nå min dröm. Jag tänker ibland hur underbart det skulle vara. Att göra något man älskar på heltid. Fick alldeles just ett jobb som vimmel fotograf för en tidning. Bara det var en dröm i sig. Men jag vill som sagt ta min fotografering till nya nivåer och utvecklas så mycket som möjligt för att en dag nå min dröm! Skulle jag vinna så skulle jag nog vara överlycklig i resten av mitt liv. För tänk ifall det skulle vara så att en tävling blev nyckeln till min framgång. Fotografering är något som jag brinner för. Min första kamera fick jag då jag var 4år. En en gångs kamera, nu fotar jag med Canon eos 1000d som jag fick i julklapp förra vintern. Ifall jag skulle vinna så vill jag ha:
Canon EOS 50D:
Canon förstärker sitt EOS-sortiment med en flexibel digital systemkamera: EOS 50D. Med 15,1 megapixels CMOS-sensor, bildserier med 6,3 bilder per sekund och Canons senaste bildprocessor DIGIC 4 ger EOS 50D oöverträffad hastighet och upplösning till ett pris som är unikt på dagens marknad..... Läs mer om kameran här.

fail

Så här ser de flesta bilder ut som jag tog på martine, tyvärr..

Och det var på grund av dålig planering, alldeles för mörkt ute och att kameran ville inte samarbeta. Vet inte vad som var värst - mörkret eller kameran. Alltså när jag körde på manuellt läge så ville inte autofokusen fokusera. Så genom hela fotograferingen fotade jag i manuellfokus, alltså att man får fokusera själv. Ruggigt svårt att se vad som blir bra då det var så mörkt. Det är en konst i sig! Därför ser många bilder ut som ovan. Tror vi fick några bra bilder i alla fall. Har börjat titta igenom bilderna lite smått nu, håller tummarna!

tänk vad bara en ask choklad kan göra, det gjorde min dag.

Har man inte världens bästa tränare? Alldeles nyss så plingade Tomas på dörren. Han ville höra hur det var med mig, en choklad ask hade han med sig också. Tänk vad glad man blir då man vet att det finns de som verkligen bryr sig. För övrigt så tycker jag att alla borde få ha en sån engagerad tränare som Tomas. Det är underbart!

hjärnskakning

vad är inte mer passande än en bild då jag blev inlagd på sjukhuset för två veckor sen??
Jadu, jag börjar undra hur jag lyckas. Nu på under ett halvår så har jag besökt akuten 5gånger. Olycksfågel var det någon som frågade men nej det kan jag inte säga att jag är. Efter som jag har så tur och är lycklig i övrigt så kan jag inte bli en olycksfågel för några skador bara. Den här gången blev det hjärnskakning. Har haft en rejäl hjärnskakning förr. Den här var nog inte lika allvarlig. Det var i alla fall på matchen imorse som det hände. Vi var grymma, bokstavligt talat grymma! 23 skott på mål i första halvlek, dock fick jag en utvisning. Andra vet jag inte hur vi spelade eftersom jag då krockade med en tjej. Vet inte riktigt vad som hände, men mitt huvud slog i alla fall i något riktigt hårt. Allt snurrade, var yr och vinglade. Senare så försökte jag att fortsätta spela. Men blev inbytt för att jag vinglade runt. Det var en läkare som var och tittade på matchen, hon undersökte mig och tyckte att vi borde fara till akuten. Så cirkus en halvtimme senare satt jag och mamma i väntrummet, som inte är speciellt främmande för mig... Det gick snabbt, några timmar var vi där bara. Fick bestämma själv ifall jag ville bli inlagd eller åka hem med observation. Självklart ville jag hem, har spenderat nog mycket tid på sjukhus.
Men jag ska inte klaga, för jag tror att allt händer av en anledning.

friday


Kvällen bjöd på en del skratt. Haha, okej, massor med skratt. Jag, Julia, Martine och Magda gick alltså ut och mötte Jonte och Gurra. Efter en del om och men, så gick vi in. Vi spelade alias, det är hur kul som helst! Jag och Julia vann, då jonte och gurra var 44 steg bakom oss. Haha.... Julia nattar här. adiós people

hehe

Har alltså efter skolan fotat Martine, det gick inget vidare.. Kan förklara varför senare. Haha, hoppas i alla fall på nån helt okej bild efter redigering! Sen gick vi på stan ett tag. Blev pizza till middag - inget annat än gott, kan jag lova. Är med Julia, Magda och Martine nu. Vi tittar på gamla filmer, haha, sjukt kul! LATERO DUDES

kissiepose

Thats how we make the kissie pose. Haha, bilden är tagen just innan träningen. Filmade när tvillingarna dansade ''afro power dance'' sjukt kul! Haha, fick med paues epic fail! Just nu har jag tårar på min kinder. Så kul är filmen! Ska fråga om deras tillåtelse, sedan visa den på bloggen om jag får;)  Nu har jag både duschat och städat. Tänkte plinga lite på gitarren också. Den var allt annat än stämd, så det blev inget mer med det... Ska pysa. CIAO

lights

Ovan ser ni resultatet på oskärpa och lång slutartid. Har just kommit innanför dörren från en lång skoldag. Gjorde bort matte provet. Det kändes riktigt bra faktiskt! På tisdag får vi tillbaka våra spanska prov, är förväntansfull. Hoppas verkligen att det gick bra! För provet är nästan avgörande för betyget. HAR TRÄNING MÅSTE SKYNDA. BUSSEN GÅR NU TYP. SEEYAAA

tema

gissa vilken tema jag och martinte kör på fredag;)? hoppas det går bra, för ifall det gör det. BLIR DET GRYMT!!

SVARA ALLA


finafina martine

Bilden ovan tog jag på Martine i somras, då jag var i hennes stuga. Vilket var helt underbart! Ser en klar förbättring i mina bilder nu jämfört med . Jag skulle tippa på att Martine är en av de sötaste som finns, inte sant? Ska fota henne på fredag. Hoppas bara att allt går som det ska med rekvisita och så, det vore grymt!

hörlurar

Slutade kring 3 idag. So:n blev inställd, så vi fick hemuppgifter i stället. Att vi ska plugga på so provet. Inte så najs. Den långa backen hem från bussen blev kort, då OLW låten - fredagsmys pumpade ur mina hörlurar. Nu tänkte jag plugga lite smått. au revoir

smile and the world smiles with you, fart and you stand alone

Foto: Jag  Modell: Amanda
Haha, rubriken är en fras som stod på en av mina tröjor för några år sedan. Rätt kul tycker jag. Denna bild tycker jag om, leendet känns så äkta. Kan inte sluta le. Vet däremot inte vad jag tycker om bakgrunden, tror jag fel placerade henne en aning. Just nu känner jag mig som en fruktskål. Kroppen luktar aprikos och håret mango. Haha - Underbart. Här näst; UGLY BETTY & DESPRET HOUSEWIVES.

mobilbild

Så här ser en vanlig dag på skolan ut. Bilden togs nån gång förraveckan.

Kan säga att spanska provet varken gick bra eller dåligt. Kommer nog få ett G på det i alla fall.Det är jag rätt säker på. Och det får jag vara nöjd över. Har nyss tränat, dösvettigt, jag börjar undra vars min kondition har tagit vägen... Den är då inte som den ska. Nu ska jag krypa till duschen (bokstavligt). Sen ska jag skriva på min deckare och plugga till matteprovet som är på torsdag.

amsan

Foto: Jag  Modell: Amanda

Själv vet jag inte vilken bild jag tycker blev bättre av bilden ovan eller den här. Haha, sånt vet jag nästan aldrig.. Har så svårt att jämföra bilder. Vad tycker ni? Själv är jag rätt nöjd över fotograferingen i lördags. Jag och Julia har en del på gång, jättespännande! Ni för höra med om det senare ifall det går igenom!

Just nu dränker jag mig själv i plugg. Spanska, tycker det är så himla svårt. Och min lärare har så himla höga krav på mig, förväntar sig kanske lite för mycket. Därför måste jag plugga ännu hårdare, ännu mer. Aldrig blir man själv nöjd. Hoppas dock att resultatet blir bra! Det är alltså imorgon det är the moment of truth. Haha, hoppas alla har haft en jättefin dag. Ska fika (vid det här laget vet nog alla att fika innebär te, haha;) KRAM

fina amanda

Foto: Jag Modell: Amanda
Mitt i pluggandet så slänger jag in en bild från lördagen Vad tyker ni om den? Är själv rätt nöjd:) Försöker använda google översättaren och se vad som betyder vad i spanska. Det funkar nog inte riktigt som det ska.. Skrev in en mening detta blev översättningen: också, jag att vara med min familj som jag vill. Det är inte ens godkänt? Vet någon, nån bra hemsida som översätter spanska till svenska och tvärt om? Skulle uppskattas en del..

teberoende

Så här bra är min webbkamera.. Haha
Tidig dag, fick ändå mycket bortgjort på skolan. Känns riktigt bra! Nu sitter jag med en stor kopp varm te, käkar pepparkakor med smör och ost. ++++++ på det! (vet att det inte låter gott, men har ni inte provat så borde ni!) Mindre bra är att jag måste plugga. Vi hörs.

random

(random bild, visst ser det ut som om den rör sig då man skrollar ner?)
Jag börjar undra vad som hänt med mig. Klockan är 20:40 och inte förrän nu slår jag på min mobil. Jag tror inte att jag slagit huvudet, hoppas jag då inte. Haha, tyckte det var lite lustigt
. Är alldeles nyduschad, sitter i turban, morgonrock och melissa horn strömmar igenom högtalarna - grymt. Försöker att komma på lite teman till kommande fotograferingar. Har en del på G. Faktiskt riktigt kul! Måste tacka Fanny också. För redigering, mitt photoshop har kraschat, så hon har skärpat upp en del bilder. Än en gång TACK. Tjejen är en stjärna.

andra bilden

Foto: Jag  Modell: Amanda
Ovan ser ni en annan bild som jag tog på Amanda igår. Vet själv inte vilken bild jag tycker blev bättre. Vad tycker ni:)? Under kvällen har jag tränat. Fotbollsträning med sunnanå, det var kul! NU; Take a shower.

första bilden på amanda

Foto: Jag  Modell: Amanda

Måste erkänna att det var otroligt jobbigt, då jag skulle hålla reflexskärmen med ena handen och kameran med andra. Jag skakade på handen som jag höll i reflexskärmen, så då rörde sig gräset under. Då kom katten och attackera reflexskärmen. Haha, kan tänka mig hur det såg ut. Vi var inte alls ute länge, vilket ledde till att inte så många bilder togs. Här kommer i alla fall första bilden på Amanda. Vad tycker ni om den?
Vaknade för en kvart sedan. Nu sitter jag och dricker te. Drömde om lite för mycket. - saker som jag absolut inte vill drömma om. Har español prov på tisdag. Känns jobbigt, då jag måste plugga idag, kan sisådär INGENTING just nu. Vi får se hur det går. Förhoppningsvis bra.

flowerpower


(ph. by me precis som vanligt) Just nu så är jag sjukt trött. SÄNGEN - HERE I COME

snögubbarna

DENNA BJUDER JAG PÅ, NOTERA BJUDER (snögubbarna on ph)

Tittade inte förrän nu in på Jimmy Choo's kollektion för h&m. Tappade inte hakan som jag hoppats på. Kläderna är en aning för dyra för att vara h&m kläder tycker jag. Bara ett fåtal plagg som inte är slut sålda, hade ändå inte velat beställa något - tur det. Var i alla fall med Fanny ikväll. Hade lika kul som vanligt. Hade lockar i håret när vi gick till ica. När vi kom tillbaka var det alldeles platt. Vi såg ut som snögubbar båda två. Snacket gjorde en lång promenad kort. Vi hade så mycket att prata om. Morgondagen bjuder på plugg och en del skrivande(deckare). Sedan träning. KISSS-AND-HUGS

kissemiss

En nyfiken katt kom förbi då jag och Amanda fotade, den attackerade både oss och reflexskärmen. Haha, titta vilka söta spår den lämnade efter sig!

sneakpeak


sneakpeak från fotograferingen idag. Jag fotade alltså Amanda, spontant bara, kallt var det också!  Tror jag fick hel del fina bilder! Hade tänkt fara på hockeyn och jobba. Men hade inte så stor lust. Är hos Amanda nu, vi spelar sealhunter. Har redan berättat om kvällens planer. CIAO

goofy

10 underbara timmar spenderade jag i sängen. Oj så skönt att få sova länge! Imorse såg jag Janne långben the movie. Inget annat än kung!! Älskar disney! Ska strax möta upp Amanda, vi ska strya upp en snabb fotografering. Blir trevligt. Resultatet får ni se senare. Kvällens planer är att vara med Fanny. TAKE CARE - LOVE

2012

Okej, mer angående filmen vi såg. Filmen var grym! Älskar filmer som man gråter till, filmer med hjältar, och filmer med familjerelationer. Blev inte långtråkig en enda minut av 2 timmar och 45 minuter, som då är väldigt långt. Helt klart en sevärd film! Tror ni att världen kommer att gå under 2012?

poppisar







Tre lektioner på skolan som vanligt. Älskar fredagar! Efter skolan så drog jag på stan med Fanny. Vi hittade inget. Men vi drog på bio senare på kvällen och åt på frasses. Vi såg 2012. DEN VAR KUNG. Allvarligt, kunde typ inte sluta gråta. Haha, mina och Fannys händer krampade typ för att vi höll varran i handen så hårt. Haha.  Våra popcorn är blöta, av någon anledning (?) Sen så har våra drickor slut kolsyra. Livet är¨hårt ibland, det är inte rättvist. Haha skämt osido. TAKE CARE - LOVE


I'd rather be with you

Modell: Jag  Foto: Julia Hår, smink, assistent: Klara
Har för mig att ni inte sett den här bilden. Jag har då inte lagt in den på bloggen. Vet inte vad jag tycker om den, mitt ansiktsuttryck var ganska meningslöst. Måste få säga att jag ångrar mig, det var inte alls skönt att springa av sig. Magen värken, kondisen är inte riktigt som den ska, det var allmänt jobbigt bara. Vilket ledde till att det inte gick bra alls. Kom alldeles nyss hem, sitter nu här med istappar som hängen från öronen. Haha, cyklade hem från tvillingarna efter en jobbig träning. Och det är en konst att cykla i snö med en innebandyklubba på ryggen vill jag lova! Ska dyka in i duschen, sen krypa ner under duntäcket och läsa spanska.

run baby run

ska städa, sen träning. behöver springa av mig, tänka på något annat. vi hörs

hejhejsommar

minns dagen så väl, en fin dag med en väldigt fin vän. saknar julia som bara den!
Hemma nu, dagen gick fort. Knappt några jobbiga lektioner alls. Och det som gör dagarna tusen gånger bättre, är Fanny Bäckström. Vilken stjärna hon är! Spex, skratt och dans. Förklarar kort och gott vad vi pysslar med under dagarna. På musiken sjöng jag, Fanny och Linus. Tycker själv att  jag sjöng mycket bättre den här gången! Idag sjöng vi What if god was one of us. Förra gången sjöng vi Summer of 69. Och nu fick vi höra hur det lät förra gången. Behöver jag ens förklara? Lät som om jag hade en bubbla i halsen under hela låten. Haha, det bjuder jag på!! Nu - plugga till våra oändligt många prov!

blue




Sitter nu på skolan, finns knappt några bilder på den här datorn alls. Men jag hittade en snygg bild, right;)? Blev faktiskt riktigt sugen på en b&j nu... Har haft bara haft gympa än. Vi hade nått taekwando(?) shit. Blev i alla fall slagen i ögat, av misstag då. Ifall ni ser mig idag, så nej. Jag har inte mörka ringar under ögonen, jag har ett blå öga. Hahah. Nu slutar mentors tiden, vi hörs!

things about moi

mobilbild från idag.
11 saker om mig.
1. Jag vågar säga vad jag tycker. 2. Föddes och bodde även i Stockholm under en del av min uppväxt. 3. Jag är inte blyg, utan framåt och glad. 4. Jag har bott i Japan under två år, gick i en internationell skola. 5. Jag har väldiga problem med båda mina knän, det är ofta mina knän inte riktigt vill samarbeta. 6. Jag har brutit samma arm två gånger. 7. Jag spelar både innebandy och fotboll. 8. Jag är 96:a även fast jag går i åttan. 9. Jag är klantig och inte klumpig. 10. Tycker väldigt mycket om att fota/bli fotad. 10. Jag har otroligt fina vänner och en bra familj som alltid finns där för mig.

i see you

hittade en arkiv bild på mitt öga i mappen våren 09.

Är nu hemma och skönt placerad framför min dator med mandariner och pepparkakor. Great. Mindre great är att jag måste plugga. Redan nu simmar jag i prov, tror jag druknar snart.
17/11 - Spanska prov
19/11 - Matte prov
24/11 - Engelska prov
24/11 - So prov
1/12 - No prov
3/12 - Lämna in deckare

Har alltså två prov varje vecka framöver + säkert andra inlämningar/uppsatser som kommer att komma upp. Det är bara att bita sig i läppen och göra det bästa man kan. Så ska börja plugga nu. Börjar med Engelska, deckare, sen lite spanska. Sen får vi se om jag i över huvudtaget hinner göra något ikväll. PUSSEN

seeya later alligator


När jag såg den här bilden, fick jag för mig att hoppa ner under täcket, tända ljus, äta digestive kex med smör och te till och bänka mig framför tv:en - tisdags mys. Drömma kan jag ju.. Känner mig svettig, äcklig och slutkörd efter en innebandy träning och en jobbig dag. Dagen började lugnt med städning. Spanskan förstörde allt det lugna.. Haha. Vi fick sluta 11idag. Det firade vi med att käka på frasses sedan titta runt lite på stan. Måste duscha, göra engelskaglosor och plugga endel. Missar Ugly Betty. Får skynda mig så jag inte missar Despret Housewives också, vore hemskt. LATER ALLIGATOR

smart...

le love
Kom precis hem från waynes, det var middag, underhållning och smink/hårvisning. Hade trevligt med Camilla, Sussi, mamma, Rode och mormor. Hade inte med mig min kamera. Men min moster hade med sig sin systemkamera. Så jag gjorde bort ett vimmel jobb där, med hennes Nikon D60. Kommer hem och ska ladda upp bilderna på skellefteavimmel, då jag märker att jag fotat i NEF format... Sidan stödjer inte NEF formatet. Ska ladda hem ett program och se ifall formatet går att ändra till jpeg.. Åååh, vad jag blir irriterad... Hoppas det kan lösa sig. LATER

suddmästaren: fanny (bara fanny fattar)



tycker om att bilden är alldeles för suddig, alldeles för ljus och alldeles operfekt.

som i en saga

Modell: Sandra Foto: Jag
-
Det här var första gången jag använde mitt nyaste objektiv Canon EF 50mm f/1,8 II. Har alltid tyckt om bilden ovan sen första gången jag såg den. Det är något sagolikt i den, som i en saga. Magiskt skulle jag säga. Sandra är så himlarns söt. Så det är svårt att få någon dålig bild på henne. Bilden är tagen i somras. Själv tycker jag om den, vad tycker ni?

sovmorgon

le love

Igår kväll var jag och Mimmi på klippan, det var väl kul. Hade sovmorgon, och hål sista timmen. Så jag slutade kring halv två. Kändes riktigt skönt faktiskt. Försöker nu skriva ihop en deckare som ska vara inlämnad 3dec. Måste alltså se till att börja skriva den nu. Har de närmaste veckorna sjukt mycket prov. Vill inte att det ska krocka. Kan någon gissa vad jag ska göra ikväll?

autofokus

pust, äntligen, nu, jag är hemma gottfolk! Väckarklockan ringde 08.01 prick. Matchen började inte föränn 10. Vi mötte hammarängen. Vi spelade rätt bra ändå. Men för mig gick det inte bra alls, ändå fick jag in ett mål i slutet. 5-3 slutade matchen. Jag duschade sen så drog vi till momme och moffe, vi skulle fira farsdag. Somnade, det har jag gjort de senaste gångerna jag varit hos dom. Inte för att det är tråkigt, men det verkar som om jag är trött varje gång, haha. Hade nyss fotbollsträning med sunnanå. Jag tränar bara med dom just nu, men så länge jag tycker att det är kul så har jag tänkt fortsätta. Verkar som ett härligt gäng. Ska möta upp Mimmi snart. Vi ska nog hitta på något roligt. CIAO.

taehe

hinner inte skriva, berättar mer om dagen sen. NU TRÄNING. tjing,

hey

är vi inte gulliga så vet jag inte, haha skämt osido.


Just nu är jag med tvillingarna, sen ska vi vara med Mimmi också. Blir super. Imorgon bitti, tidigt, riktigt tidigt så har vi match... Kändes jobbigt, men är pepp ändå. Ska nog spela vi får se hur det känns. Har inte alls ont i halsen, men den är lite hes.. Måste spara på den, latero

i wish i was a punkrock girl with flowers in my hair

Osminkad. Bild från i sommar. Sandra fotar. Min kamera. Oredigerad bild.

barfota

Bild från i somras. Sommaren 09 var den bästa sommaren någonsin. Tack alla som gjorde min sommar BÄST. Ggb blev sommarens höjdpunkt, ska framöver bjuda på några bilder från när ett härligt gäng var där.

glasögonorm

Inleder inlägget med ett puuuuhh*. Blev så otroligt rädd när jag kom hem från stan. På andra sidan älven brann det, trodde det var Mimmis hus som brann. Slog snabbt som attan in Mimmis nummer, och det var såklart inte hennes hus. Tur det, faktum var att det inte alls var något hus utan en brasa typ. En okontrollerad, stor brasa. Hela familjen var med på stan. Mysigt! Med tanke på att det var rätt länge sedan. Med hem följde en mascara, flytande foundation och ett par glasögon. Flytande foundation, jag, på mig? När jag har smink så har jag mascara, lite mascara. Har nog aldrig ägt en flytande foundation. Måste ju testa. Den luktar gudomligt! Ska nog invigda både den och mascaran redan ikväll! Och glasögonen, jag kommer nu mera att bli glasögon orm, på deltid. Haha. Har faktiskt inte köpt dom än, utan lånar hem dom för att få se hur det känns. På dom här är det just nu plastglas. Men jag behöver 0.75 i styrka. Egentligen bara när jag läser, fast kommer nog använda dom i vanliga fall också. Inte varje dag, men ni kommer säkert se mig igenom glasen ibland. Bjuder på collaget ovan. Ha en fin kväll!

hej

utanför mitt fönster just nu

Vaknade för cirkus tjugo minuter sen. Behövdes en rejäl återhämtning från igår, 10 hela timmar sov jag. Utanför mitt fönster snöar det. Det har kommit mycket snö idag. Hade planerat två plåtningar. En med Mimmi och Elin och en med Kusin Camilla. Ingen av dom innehöll snö... Hoppas att snön försvinner! Ska sluta babbla, talk to you latero

nh

bild från tivolidiscot, förra helgen på Sandra och Cajsalu.
-
Har inte hunnit blogga alls under dagen. Eller gårdagen då, eftersom klockan just slog: 00.01. Skolan var okej, en och en annan tår föll under dagen. Många tårar föll om man då räknar med alla som hade blöta kinder. Jag grät både för en grej som hänt.(inte mig då) Men också för att jag har nästan på tok för fina vänner. Som alltid stått vid min sida. Ikväll var jag på disco. Ruggigt kul som vanligt, då det spenderades med Fanny, Fanny, Fia, Bulle, Oskar, Emil, Amanda, Cajsa, Martine, Julia osvosv. Har lite ont i halsen från ikväll också. Men det kanske inte är så konstigt. Börjar bli trött. Men jag vill inte sova, inte nu. Ska försöka hålla mig vaken ett tag till. Sen lägga mig och smsa med mysigt folk. Puss

första fotograferingen

Foto: Julia Modell: Jag  Hår, smink, assistent: Klara
.
En bild från min första fotografering med Julia, och min första fotografering någonsin! Tycker att det är riktigt kul! Om man jämför bilderna från min första fotografering med Julia och min senaste, så tycker jag att det är en himla skillnad. En förbättring, det är riktigt kul också!
Min dator är just nu sisådär det segaste som finns. Det är såå frustrerande då det tar några år att ladda upp bilder. Sen när man inte vet vilka pixlar man ska ha, så blir det okej på femte försöket. Femte försöket är inte ens bra egentligen. Men bara för att man inte orkar, så det får vara. Därför ser mina inlägg ut som dom gör ibland.. Tror faktiskt att jag har virus på datorn. Måste göra backup på mina bilder, snarast! Annars då, Fanny försöker skicka några filmer till mig på msn som vi spelade in idag. Har gått 5% på en kvart. Sitter både vid datorn, tittar på Singing bee celeb och stickar. Då jag egentligen borde städa och prata med en vän. En väldigt fin vän, som jag bryr mig så mycket om, det är viktigt. Så jag lämnar er nu. hej sålänge.

yeeey


Bättre sent än aldrig, tackar alla härliga brudar från innebandyn för en grym helg!

ppauline

Foto: Jag  Modell: Pauline
Eftersom Pauline inte alls tyckte om andra bilden, så får ni nu en annan arkivbild som jag tagit. Är den här bilden kanske bättre? Vad tycker ni? Kom just hem från skolan. Fick veta igår att jag skulle helst ha stickat klart min halsduk till imorgon. WHAT? Jag har hunnit en fjärdedel om ens det? Haha, så ni kan ju gissa vad jag ska sitta med ikväll...

ryan sheckler<33<

 

Hittade en bild på snyggingen på skolan.

Sitter alltså på skolan nu, har mentorstid. Kändes lite små jobbigt, men jag överlever nog.FINNS DET NÅGON UNDERBAR MÄNNISKA SOM KAN GÖRA EN DESIGN ÅT MIG?!?!

 


pokémon

en vacker bild på Mimmi med pokemon mössa<3<3<3 HAHHAAH
.
Kvällen spenderades på klippan med Magda, Julia och ingen mindre än Mimmi. Det var alldeles för länge sen! Tror jag och Mimmi ska hitta på något till helgen också. Det får vi se. Åh, jag vill träna! Får alltså inte träna nu, då jag inte får anstränga mig. Tror egentligen att jag får. Men det kanske inte är så bra. Far nog och tittar på innebandy träningen ändå ifall jag inte har alldeles för mycket läxor. Har inget speciellt att säga, sängen lockar redan nu. Sleeptight sweeties.

gammal bild

Foto: Jag  Modell: Pauline
.
Satt och tittade i arkivet. Hittade den här bilden.
Min fråga till er, vill ni se fler bilder som jag tagit?

bäckan.

haha, klaga inte - fanny och moi.


Kom nästan just hem från en otroligt lång dag. Jobbigt värre. No, engelska, svenska, arbete, språk, matte, so från kvart över 8 till cirkus 4. Orkar inte klaga, har då i alla fall Fanny brevid mig hela dagen. Det får vi tacka för. Tjejen har nog världens bäst humor! Nog för att vi har exakt samma humor då också men;) Melissa Horn strömmar genom mina högtalare nu, så det kan jag inte klaga över. Nu blir det läxor. talk to you later

ögongodis

lookbook alexander wang, spring 09

hair

detta fick resultera en dålig hårdag.
Var på skolan idag, gick jättebra! Över förväntan. Kände knappt aldrig av magen. Nu äter jag som vanligt i stort sätt, fast i något mindre portioner. Ska nog fungera precis som vanligt inom några dagar. I pauserna får jag ta och göra min spanska läxa. FÖR NU; Ugly betty, despret housewives!!!!!!

marco

Ett bevis på att jag verkligen måste ta tag i att beställa hem ett Close-up filter. Min kamera tar inte alls bra macro bilder, fast jag använde iförsig kitobjektivet Canon EF-S 18-55 1:3.5-5.6 IS + att ljuset var himla dåligt.

listen


Låten är grym tycker jag. Och inte på tala om Beyonce. Aaaah hennes röst ♥
Har inget att säga. Jag är tom. Huvudet värker, är helt slut, orkar inte tänka. Är inte riktigt klar med bokrecensionen har hunnit 5 word sidor. Kändes jobbigt, riktigt jobbigt.

tävling

Stina Widgren 13år.


Jag är med i en fototävling hos Ugglapuggla. Där har man chansen att vinna ett
close up filter +4 filter från Tvspelsweb,som jag länge stukat efter.

cancer, läsvärt

bild lånad från mammans blogg.

Denna otroligt fina tjej lämnade världen i Lördags. Saga, fina saga. Blev så otroligt ledsen då jag såg detta i Moas blogg. Har varit med henne flera gånger och lekt kurragömma. Hon hade alltid ett leende på läpparna. Jag minns hennes fina röst och glada ansikte. Blir ledsen, otroligt ledsen. Hennes föräldrar och anhöriga måste haft det svårt. Jag vet vad dom gått igenom. Men inte vad som väntar, vi hade tur. För våran Oskar är kvar. Alla har inte den turen. Men jag skänker en tanke till Saga och hennes familjhär kan ni donera pengar till cancerfonden. Åh, tårarna bränner bakom ögonlocken
-
-
Cancer får mig att bli ledsen och tänka tillbaka på tiden. Tror det var sommaren 06 är inte riktigt säker. Det är blandade känslor då jag tänker tillbaka. Blir otroligt ledsen, men ändå otroligt glad. Det var i början av sommaren då min bror Oskar började halta. Det var en fotbollsmatch i Byske, jag minns det så tydligt. Han hade ont, riktigt ont i höften. Vi trodde inte att det var något speciellt. För hans del blev det ett uppehåll med fotbollen. Då han knappt längre inte kunde gå så sökte vi för det. Många läkare trodde att han hade perthes. Vet inte riktigt vad det är för sjukdom men när  jag sökte på google fick jag fram det här: När en störning i blodcirkulationen i lårbenets övre ledkula hos barn uppträder kan det få bendöd som följd och kan Perthes sjukdom inträda. Tror att det efter några år så kan processen börja läka, benmassan och en ny vävnad bildas. Men jag vet inte riktigt, ska inte ljuga. Ni får rätta mig ifall det är fel. Vi tog kontakt med en specialist i Skåne som konstaterade att det inte var perthes. Oskar genomgick alla möjliga tester och prover, röntgen, magnetröntgen och allt vad det heter. Och Oskar, våran älskade Oskar. Han blev inlagd i Umeå. På cancer avdelningen. Läkarna trodde att Oskar hade skelett cancer. Symptom på elakartade, maligna, skelettförändringar är värk, ofta på natten. Det var alltså symptomer som stämde in på han. Det var obotligt. Jag var rädd, vi alla var rädda. Jag och min bror har alltid stått varandra väldigt nära. Tänk er att få veta att något alldeles underbart skulle försvinna från era liv. Någon som man verkligen bryr sig om och vet allt om en. Någon som man ska få ha kvar hela livet och någon som alltid ställer upp för en ska få försvinna ur ens liv. Det är orättvist. Folk som inte förtjänar något sådant, blir ändå drabbade. Oskar var stark. Han visste att han skulle ta sig igenom detta. Jag sov hos min mormor och morfar eftersom mina föräldrar var i Umeå hos Oskar. Jag hälsade på ibland, och då var jag nog gladare än någonsin. Jag fick vara med Oskar hos lekterapin och när jag tänker tillbaka idag minns jag nästan allt. Jag minns hur glad jag var att få träffa min bror, precis hur det såg ut på avdelningen och vilken personal det var. En vacker dag fick vi reda på att det inte alls var skelett cancer. Han hade genom något sår fått in bakterier. Som hade slagit rot på höften. Och börjat äta på hans skelettben. Oskar togs till operation och de borrade i hans höft. De satte han i rullstol under hela fortsatt sommaren och hösten. Han fick penselin som skulle bekämpa bakterierna. Och penselinen gav resultat. Och vi fick behålla våran Oskar, älskade Oskar.

När vi lämnade cancer avdelningen så kunde man kika in i andra rum på avdelningen. Där satt barn, utan hår. Barn som egentligen är otroligt starka. Men ligga där hjälplösa när cancern tog över. Tänk att det kunde vara min bror. Och tänk vad alla deras anhöriga måste gå igenom. Cancer är något hemskt och något fruktansvärt. Som jag hoppas att ingen människa egentligen måste genomgå. Hoppet och tron är det största man har. Så sluta aldrig hoppas och sluta aldrig tro.

myspys

finaste pauline.
.
Mår något bättre idag. Men är helt slut. Har inget speciellt att säga. Ovan ser ni några bilder från då jag och Pauline var ute och fotade. Frös tårna av oss. Cyklade hem, duschade oss varma, kröp ner under filtar, tände ljus och drack världens godaste te och snackade, mysfaktor kallas det!

hemma från sjukhuset

Sämst mobilbild.


Har inte uppdaterat på dagar, och det är jag medveten om. Eftersom min hälsa är betydligt viktigare än vad bloggen är. Som ni kanske läst i föregående inlägg så har jag haft problem med min mage. Har haft hur ont som helst. Har känt mig jätte hungrig, och då jag ätit har jag inte kunnat äta mer än några tuggor innan jag blir jättemätt och det känns som om jag ska spy. Detta har då varit otroligt jobbigt, och jag har inte ätit speciellt mycket alls på hela veckan, då det pågått i en vecka, drygt. Mitt i natten i lördags vaknade jag i  mina egna spyor. Hade spytt 4ggr i sängen. Brukar alltid vakna och hinna upp. Men inte nu, med spya i hela håret hoppade jag in i duschen. Säng madrassen, lakan, täcken, kudde och hela jag var täckt i kräks. Jag mådde som sämst då. Pappa ringde till sjukvårds upplysningen och dom sa att vi skulle till akuten, snarast. Spenderade hela natten på akuten. Det var jobbiga timmar. Fick en kanyl i armen, så dom inte behövde sticka mig med sprutor och dylikt så ofta. Efter cirkus 5 timmar på akuten blev jag inlagd på sjukhuset(barn). Fick dropp, och droppen höll mig uppe. Alla blodprov och andra prover såg normala ut. Men något var ju fel. Under dagen fick jag mig på ben, och ''droppstället'' blev min kompis som jag fick rulla runt på. Fick middag på sjukhuset, och jag pillade i mig det mesta. Nu är jag hemma och ska försöka sova hemma under natten, händer något blir jag inlagd igen. Men det händer förhoppningsvis ingenting. Känns som om jag är på bättringsvägen nu. Men det återstår att se.

RSS 2.0